STANDARDGARANTI

Velkommen til vår Nybilgaranti. Vi er glad i bilene vi lager. Du er sikkert glad i din egen også, og har lyst til å ta vare på investeringen. For å gi deg støtte, tilbyr Nissan en standard produsentgaranti, som for de fleste modeller dekker bilen din i 5 år eller 100 000 km (det som inntreffer først). Nissan nyttekjøretøy har en garanti som strekker seg over 5 år eller 160 000 km. Nissan elektriske biler har en garanti på 5 år eller 100 000 km, bortsett fra Nissan LEAF med 30 kWt batteri som har 8 år eller 160 000 km garanti mot kapasitetstap på mer enn 3 av 12 streker på måleinstrumentet i perioden.

Videre så beskytter vi bilen din med ytterligere en 5-årig lakkgaranti og en 12-årig garanti mot perforering som følge av rust – begge med ubegrenset kjørelengde.

I tillegg er alle originale Nissan-deler og -tilbehør dekket av 1-, 2- eller 3-årig (ubegrenset kjørelengde) garanti – basert på produkttype. Alt dette betyr at det er enklere å holde din Nissan i like god stand som den dagen du kjøpte den.

Det er noen unntak fra vilkårene over, så se ditt individuelle garantihefte og vedlikeholdsoversikten som ble levert med bilen.